Het eerste dubbel weekend zit er op, na een hele week stevig getraind te hebben, kwam ik zaterdag aan de start zaterdag in Beerzel (Putte).
Het gevoel zat direct goed en samen met mijn broer kleurde we elke ontsnapping, tot net voor half koers was er nog geen beslissende groep weg gereden. Ik spring dan naar een groep van 15man die net de kloof wouden slaan, met nog 4andere renners komen we samen tot een kopgroep van 19man. Ik voelde al snel dat er gekeken werd naar mij, met nog 5km te gaan springen er 2weg, iedereen kijkt naar elkaar en niemand rijd achter ze, dan was het spurten voor de 3de plek, met nog 250meter te gaan zette ik de sprint in, net iets te vroeg, waardoor ik toch op een mooie 5de plek strand na een zeer snelle koers van 46km/h gemiddeld.

Zondag kwam ik aan de start in Meer (Hoogstraten), ik volde meteen dat de benen niet super waren. Na 6km spring mijn broer naar de kopgroep met 6man, ik probeer om de eerste 4rondes met alles mee te springen en alles stil te leggen waardoor ze direct een voorsprong konden nemen van een minuut. De rest van de koers heb ik steeds vooraan van het peloton gereden, tot op 4rondes van het einde, toen liet ik me verassen en er rijd een groep van 15man naar de kopgroep waar ik niet bij ben, dan ben ik zelf de laatste 2ronden nog weg gereden met nog een renner van Stageco, zo zijn we nog uit de greep van het peloton gebleven. dit leidde tot een 24ste plaats.
Vooral onthoud ik mijn goed gevoel tijdens de koersen, waarmee we weer verder er tegenaan kunnen gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *